NYHED: iPhone / iPad USB Lightning kabel der holder!

Træt af ødelagt USB Lightning kabel til din iphone/ipad….igen!?

Da Apple skiftede til det nye USB kabel med Lightning stik, så oplevede en del iPhone/iPad brugere at Apples eget USB Lightning kabel desværre ikke er i lige så god kvalitet, som deres øvrige produkter, til stor frustration for kunderne. Se blandt andet denne reaktion:

Hun er, som rigtigt mange andre, ikke tilfreds.

Apples eget USB Lightning kabel er simpelthen ikke særligt robust, så ikke så lang tid efter købet af en iPhone/iPad, så kan USB Lightning kablet ikke anvendes mere da det er defekt i Lightning stikket, og i visse tilfælde kan ledningen også være defekt.

Der er ikke noget at sige til at Lightning stikket er mere sårbart, og i forhold til det tidligere store og brede stik, så er Lightning stikket meget lille, smalt og tyndt. Selve kabelet er også tynd og sårbar overfor knæk og kan nemt blive klemt.

Man kan bare gå ind på Apple.dk og læse de flere hundrede produkt anmeldelser på Apples eget USB Lightning kabel, så er de faktisk allesammen med kritik. Ud af 5 stjerner får Apples eget USB Lightning kabel højst 1 stjerne. Og det er virkelig underholdende læsning at scrolle ned over alle de kritiske anmeldelser, men også sørgeligt for et originalt Apple produkt!.Du kan jo selv prøve det.

Der findes flere måder at løse problemet, hvor denne synes at at være én af de mere populære:

Kønt er det ikke, heller ikke let…

Vi har løsningen!
Dette problem har vi nu løsningen på, med dette ekstra kraftige USB Lightning kabel fra tyske VIVANCO. Kablet er Apple godkendt, hvilket betyder at det bruger den originale Apple chip, der sikrer at det virker med alle Apple enheder der oplades med Lightning stik, som eks. iPhone 5 / 5S, iPhone 6, iPad mini, iPad Air med flere, så uanset hvad udstyr der tilsluttes via kablet virker det uproblematisk hver gang.

 VIVANCO USB Lightning kablet er ekstra forstærket i stikkene, hvilket betyder at det er væsentligt mere solidt end de originale kabler, og dermed bedre kan tåle at blive brugt flere gange om dagen. Uden at overdrive kan vi faktisk godt skrive ”meget mere solidt” og det vil du selv kunne sige JA til, når du står med dit VIVANCO USB Lightning kabel mellem hænderne.

Apples USB Lightning kabel er som standard 1 meter, og vi kender alle til situationer hvor det bare ikke er langt nok. Der mangler lige de sidste 10 cm eller 45 cm. Også dette har VIVANCO tænkt på, da deres USB Ligthning kabel som standard er 1,5 meter langt.

Er du også træt af dit originale Apple USB Lightning kabel til din iPhone eller iPad, så er det VIVANCO robuste USB Lightning kabel du skal bestille som erstatning.

Husk at bestille korrekt antal VIVANCO USB Lightning kabler, så du både får udskiftet det hjemme, på kontoret, i bilen, i sommerhuset, i båden, til børnenes iPhones & Ipads og til motorcyklen.

>> Køb dit forstærkede Lightning kabel her <<

 Overblik:
– Ekstra forstærket kabel

– Apple godkendt
– Ekstra langt: 1.5 meter
– Til synkronisering
– Til opladning
– Til iPhone
– Til iPad
– Til iPod

Buy-here

Andrè Nielsen

På denne blog skriver jeg lidt om telefoni nyheder, trends, produkter, tips & tricks med mere. Når jeg ikke skriver her, udvikler jeg vores webshop, www.my-phoneshop.dk så den hele tiden har de nyeste produkter, og er let at finde rundt i. Så hele min dadligdag beskæftiger jeg mig med telefoni, og interesserer mig mest for alt det lækre tilbehør man i dag kan få.

More Posts - Website

Follow Me:
TwitterFacebookPinterestGoogle PlusYouTube

Leave a comment: