Jablocom Raven 2G / 3G GSM bordtelefon

Så er nyeste generation bordtelefon med simkortlæser kommet: Jablocom Raven

Jablocom Raven er i bund og grund en mobiltelefon, men “forklædt” som en almindelig fastnettelefon. Telefonen er især velegnet til virksomheder der vil overgå til en ren mobil løsning, men har brugere der gerne vil beholde en stor telefon på skrivebordet. Men den er også ideel til privaten, hvis du gerne vil slippe for det dyre fastnetabonnement, og gerne vil have en flot telefon med god lyd og telefonrør.

Telefonen er bygget op om Android 4.2 styresystemet, og har dermed alle de muligheder du finder i en almindelig Android smartphone. Det hele betjenes på den store 8 tommer touchskærm, der giver dig et godt overblik, let navigation, og store taster.

-> Køb Jablocom Raven i vores shop ved at klikke her <-

Med Jablocom Raven får du en enestående samtalekvalitet, mange muligheder for at synkronisere kalender og kontaktpersoner med din smartphone, Google konto eller MicroSoft Exchange.

Du kan let sende SMS beskeder til kollegaer på farten, ligesom du hurtigt kan omstille et opkald til andre i virksomheden

Jablocom Raven produktvideo:

Med eller uden headset?
Uanset om du vil bruge telefonrøret eller et headset til telefonsamtaler, får du en krystalklar lyd i begge ender af samtalen.

Bruger du telefonen meget, anbefaler vi dog at du bruger et godt headset.

Telefonen understøtter Bluetooth headsets, og vi anbefaler Business modellerne fra Jabra eller Plantronics. Med disse er du sikker på en god lyd, maksimal komfort og lang batteritid.

Let omstilling af opkald og konferencekald
Med denne telefon er det let at omstille et opkald til en kollega i virksomheden. Har du brug for at kunne se om kollegaen er ledig, eller taler i telefon, skal du dog bruge en app der viser status.

Nogle teleselskaber tilbyder selv denne, andre benytter sig af 3. parts produkter.

Er der brug for at invitere flere i samtalen, er det let at starte et konferencekald ved at trykke på konferencekald tasten, taste telefonnummeret og trykke på “flet” samtale.

Installer apps fra Google Play butik
Da Jablocom Raven er en Android baseret telefon, kan du installere alle apps fra Google Play. Det kunne eks. være Spotify eller DR’s radioapp, hvis du gerne vil høre musik, eller TV2 Play hvis du gerne vil have eks. TV2 news kørende på skærmen, når telefonen ikke er i brug. Og når der kommer et opkald, stoppes applikationerne automatisk.

Videokald
Med det indbyggede kamera på telefonen, er det muligt at foretage videokald, eks. via Skype eller Google Hangout.

Mere info, prøv eller køb med det samme
Vil du vide mere om telefonen, eller teste den inden køb (dette tilbud gælder kun for virksomheder), kan du læse mere om telefonen i vores shop, hvor du naturligvis også kan bestille den til omgående levering. Du finder Jablocom Raven på vores shop her: https://www.my-phoneshop.dk/jablocom-raven.html

Jablocom Raven er uden tvivl den bedste GSM bordtelefon, der til dato er produceret. Den er flot og elegant designet, har en fantastisk lydkvalitet, og er let at betjene.

Vi har set og prøvet en hel del GSM bordtelefoner gennem årene, og der er ingen der kommer i nærheden af denne.

cropped-myphoneshop_90x345

 

Andrè Nielsen

På denne blog skriver jeg lidt om telefoni nyheder, trends, produkter, tips & tricks med mere. Når jeg ikke skriver her, udvikler jeg vores webshop, www.my-phoneshop.dk så den hele tiden har de nyeste produkter, og er let at finde rundt i. Så hele min dadligdag beskæftiger jeg mig med telefoni, og interesserer mig mest for alt det lækre tilbehør man i dag kan få.

More Posts - Website

Follow Me:
TwitterFacebookPinterestGoogle PlusYouTube

Leave a comment: